Support your local

Oogwereld Eindhoven en Oosterhof, dé specialisten op het gebied van oogmode en oogzorg!

Voor onderscheidende oogmode en hoogstaande oogzorg ben je bij Oogwereld Eindhoven en Oogwereld Oosterhof aan het juiste adres. Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Je bent zeker van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit die jouw ogen verdienen. Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Je hebt keuze uit een grote collectie monturen en zonnebrillen met merken als Bellinger, Chanel, Lindberg, Mykita, Ray-Ban, Serengeti, Theo, Tom Ford en vele andere.

De hoogopgeleide oogspecialisten maken gebruik van de nieuwste apparatuur waarmee de gezondheid van de ogen en het zicht van jong en oud worden onderzocht. Een optometrist is aanwezig voor het verrichten van specialistische onderzoeken naar bijvoorbeeld glaucoom, diabetes, staar of macula degeneratie. Na een oogonderzoek ontvang je een advies op maat! Samen met jou kan de optometrist een behandelplan voorstellen of indien nodig je doorverwijzen naar een huis- of oogarts.

Voor iedere kijkbehoefte en levensstijl kan Oogwereld een brillenglas op maat maken, zodat je  gegarandeerd bent van comfortabel en optimaal zicht op iedere afstand. Maak eens een afspraak met hen om te bekijken of een multimedia-, lees-, verkeers-, sport- of outdoorbril ook iets voor jou kan zijn.

Liever contactlenzen? Bij Oogwereld heb je de keuze uit verschillende soorten lenzen zoals vormvaste, zachte, dag-, nacht- of multifocale lenzen. Ze adviseren je graag welk type lens voor jou het meest geschikt is.

Benieuwd wat Oogwereld Eindhoven en Oosterhof voor jouw ogen of dat van je kinderen kunnen betekenen? Kijk eens op www.oogwereld.nl , kom langs in één van de winkels of maak een afspraak!
In de winkels werken ze volgens de richtlijnen van het RIVM en kun je Coronaproof terecht.

Oogwereld Eindhoven
Kleine Berg 29, Eindhoven
T. 040 246 6946

Oogwereld Oosterhof
Elzentlaan 143, Eindhoven
T. 040 212 3464

www.oogwereld.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!