Algemeen

Onzinnige dingen op social media waar we tóch aan meedoen

We weten allemaal dat we niet zoveel tijd moeten besteden aan social media, maar toch is het makkelijk vermaak. En ook al irriteren we ons soms aan Snapchat, we blijven het gebruiken. Hier een aantal dingen die we (onbewust) doen op social media.

Streaks op Snapchat

Je hebt per ongeluk een streak op Snapchat gekregen met iemand, dus je blijft diegene elke dag een snap sturen. Dan heb je plotseling een streak van 100 dagen en vind je het jammer om het op te geven. Maar ineens is  de streak weg, je baalt toch even maar uiteindelijk besef je je dat je nu niet elke dag meer aan die onzinnige streak hoeft te denken.

 

Wie heeft mijn Instagram Story bekeken?

Heeft iemand op gestemd op mijn poll? Wie heeft doorgeklikt zonder te stemmen? Gaat iemand reageren? Als we iets geplaatst hebben op onze Story kijken we gelijk of mensen het gezien hebben. En als ze niet stemmen op onze polls, dan vragen we ons af waarom dan niet. 

 

TikTok

TikTok leek eerst voor kleine kinderen die dansjes maakte, maar we hebben veel TikToks voorbij zien komen op Instagram en hebben besloten zelf ook maar een account aan te maken. Het blijkt allemaal niet zo erg te zijn, want op TikTok komen we eigenlijk de grappigste video’s tegen en zijn helemaal verslaafd geraakt aan de app. 

 

Herken jij je hier ook in? 

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!