Algemeen

Ontdek de nieuwe Samsung Galaxy in ‘The Maze’

Deze lente zou je in een aantal grote Nederlandse steden zomaar kunnen verdwalen in een botanisch doolhof. Samsung nodigt je uit om de nieuwe Galaxy S23-smartphone te ontdekken in de groene AR-experience ‘The Maze’.

In The Maze ga je op een interactieve ontdekkingstocht door een botanisch doolhof. Terwijl je je weg naar de uitgang vindt, maak je via augmented reality kennis met de grensverleggende mogelijkheden van de nieuwe Galaxy S23. Lukt het je de verborgen specificaties van Samsungs nieuwste vlaggenschip tussen de bladeren en bloemen te vinden? Dan maak je kans op mooie prijzen, waaronder de gloednieuwe Galaxy S23 zelf!

    

De specificaties die je gaat ontdekken zijn de 200 megapixel camera van de Galaxy S23, waarmee je realistischer foto’s maakt dan ooit, de vernieuwde selfie-camera, waarmee je nog betere foto’s van jezelf kunt maken en de nachtmodus, waarmee je de nachtelijke omgeving haarscherp en gedetailleerd in beeld kunt brengen. Tijdens je ontdekkingstocht brengt de AR in de camera de botanische bloemen en planten in het doolhof tot leven met sprankelende kleuren en interactieve elementen.

The Maze is afgelopen week van start gegaan in Utrecht en Rotterdam en zal de komende tijd nog te bezoeken zijn Leeuwarden (van 3 t/m 5 maart op een nog nader te bepalen locatie), Zwolle (van 10 t/m 12 maart op het Rodetorenplein) en Eindhoven (van 17 t/m 19 maart op het 18 Septemberplein).

 

Over Samsung

Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Insights


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!