Algemeen

Nog geen plannen dit weekend?

 

Het is weer vrijdag! De dag waar we met ze alle de hele week naar uit zitten te kijken, want vrijdag betekent natuurlijk weekend! 2 dagen om lekker uit te rusten, te ontspannen of leuke dingen te doen! Heb jij nou nog geen plannen voor dit weekend? Lees hier wat er dit weekend in Eindhoven te doen is!

 

Breng een bezoek aan de Catharina Market!

 

De Catharina is geen weekmarkt zoals we die gewend zijn, met verse vis, groente en fruit. Bij de Catharina markt wordt er juist veel vintage, design en technologie aangeboden. De Catharina markt is geen enkele week hetzelfde, dit zorgt er dan ook voor dat veel menen de week erop ook weer terug komen. De markt vind plaats in de binnenstad op het Catharinaplein, de markt staat er elke zaterdag van 10:00u tot 17:00u. Lukt het jou om met lege handen thuis te komen?

 

Ga naar de film in Natlab!

 

Natlab op Strijp-s is het oude laboratorium van Philips. In Natlab werden onderzoeken en praktische experimenten gehouden. Maar ook werden hier veel bekende wetenschappers uitgenodigd, denk aan Albert Einstein! Natlab is een monumentaal pand en werd in 2017 uitgeroepen tot monument van de European Physical Society (EPS). In 2013 is Natlab omgebouwd tot een filmtheater, dus wil jij dit weekend naar de film op een locatie met een historie? Dan zou ik zeker een kijkje nemen bij Natlab.

 

Voor de kids!

 

Natuurlijk zijn de kinderen de hele week naar school toe geweest en ook zij willen zich niet vervelen in het weekend. Ga daarom zaterdagochtend van 10:30 tot 12:00 naar de Makersclub! Ze leren hier bouwen, 3d printen, solderen en werken met elektronica! Ze kunnen hier bijvoorbeeld eigen lampen bouwen, of zelfs een robot! Met genoeg zin en fantasie kun je hier alles leren en maken! De kosten bedragen 3,50, en de Makersclub bevind zich aan de Emmasingel 22 in Eindhoven.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!