Algemeen

Nieuwjaarsduik bij David Lloyd Clubs

David Lloyd Clubs organiseert een nieuwjaarduik in hun zwembaden voor iedereen die een frisse start wilt maken in 2023, maar de zee te koud vindt

Enthousiast om met een frisse start het nieuwe jaar te beginnen maar geen fan van de zee of geen mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsduik in de zee? David Lloyd Clubs opent op 1 januari haar deuren voor leden en niet-leden, voor een nieuwjaarsduik in hun zwembaden.

“Wij willen graag de nieuwjaarsduik gebruiken voor een frisse start voor iedereen. Zowel leden als non-leden kunnen de hele dag gebruik maken van de zwembaden plus alle andere faciliteiten van de Clubs. Zo zorgen we dat de goede voornemens automatisch een vliegende start krijgen. We zullen alle fanatieke sporters graag verwelkomen.’’ aldus David Gaffin, General Manager David Lloyd Amsterdam.

There is no feeling like that first dive

David Lloyd Clubs members en niet-members kunnen er na de nieuwjaarsduik een actieve sportdag van maken want alle sporters kunnen gebruikmaken van alle faciliteiten van David Lloyd Clubs.

De David Lloyd Clubs Amsterdam, Rotterdam centrum, Utrecht en Eindhoven openen op 1 januari de deuren om 12.00 uur. Klik hier voor inschrijving!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!