Algemeen

Nieuwe ondernemers: Delicious donut bar

Veel dingen staan even on hold nu, maar niet iedereen zit stil! Rowan Özbasi startte onlangs haar tweede bedrijf Delicious donut bar, en heeft het ondanks deze lockdown al ontzettend druk. Niet heel gek, want haar donuts en choco berries worden vers en op bestelling gemaakt! 

Donuts

En we hebben het hier niet over een standaard donut met suiker of sprinkles, maar met toppings als verse aardbeien, kinder bueno, dadels en stroopwafels een culinair feestje!

Heb je een bijzondere gelegenheid dan kun je ook een thema doos bestellen waar de donuts gedecoreerd zijn speciaal voor jou.

 

Choco Berries

Naast haar overheerlijke donuts kun je bij Rowan ook smakelijke verse choco berries bestellen. De lekkerste aardbeien met een laagje echte chocolade, die er ook nog prachtig uitzien. 

Alles wordt op de dag van bestelling speciaal voor jou vers gemaakt. Bestel voor 13:00 en je kunt om 16:00 al genieten. Zin in een avondsnack? Bestel voor 18:00 en haal je bestelling na 20:00 op. Kijk voor de voorwaarden voor verzenden en bezorgen op de website.

Bekijk nu alle heerlijk opties op: www.deliciousdonutbar.nl

dat wordt smullen!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht