Algemeen

Nieuw en verfrissend: Passimoncello

Sinds anderhalf jaar lijkt de tijd stil te staan en vliegt deze tegelijkertijd voorbij. Zo vonden wij, twee jeugdvrienden Simon en Harm het lastig om vol passie ons leven te leven. We zagen ook soortgelijke situaties om ons heen zoals ondernemers die ooit een eigen bedrijf waren gestart en nu hun opgebouwde kapitaal langzaam zagen verdampen en de fitnessfanaten die hun energie niet meer kwijt konden in de sportscholen. En zo waren er nog tal van voorbeelden.

Wij zijn toen op zoek gegaan naar iets om onze energie en creativiteit in kwijt te kunnen. In samenwerking met Chefkok Ryan Bahadoer kwamen we op het idee om een passievruchtlikeur te ontwikkelen nl. Passimoncello. We zagen immers dat Limoncello helemaal 'hot' is en dat de tropische passievruchtsmaak door velen als verrassend fris en exotisch lekker wordt beleefd. Na het uitvoeren van een marktonderzoek en het bezoeken van verschillende slijterijen wisten wij het zeker. We gaan ervoor!

Maar natuurlijk heb je niet zomaar een lekker drankje. Eerst volgde een periode van het uitproberen van verschillende productiemethodes, het bedenken van verschillende recepten en natuurlijk het organiseren van proeverijen. Het eindresultaat was een unieke, ambachtelijkè en ongefilterde passievruchtlikeur bestaande uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Wij wilden een multi-functioneel drankje dat zowel heerlijk puur te drinken is, maar ook een goede basis vormt voor cocktails en andere mixdrankjes.

De eerste flessen zijn ongeveer een maand geleden geleverd en sindsdien is het bizar snel gegaan en zijn de positieve reacties overweldigend. Zo is Passimoncello op dit moment in verschillende varianten te beleven bij enkele horeca-zaken in Eindhoven en omgeving. Natuurlijk hopen we geleidelijk aan hier meer mooie horeca-zaken aan toe te kunnen voegen. Het is mooi om te zien dat deze zaken allemaal hun eigen idee hebben hoe Passimoncello volgens hen het best geserveerd kan worden.

Voor de particuliere markt is Passimoncello op dit moment alleen verkrijgbaar bij Slijterij Het Borreluur op De Hurk in Eindhoven voor slechts € 23,95.. Ons doel is dat Passimoncello op den duur in het hele land te koop is.

Wij hebben het geluk dat wij onze passie hebben ontdekt. En wij willen iedereen stimuleren om ook op zoek te gaan naar hun eigen passie!

Proef de passie, ontdek jouw passie en leef die passie - Team Passimoncello

Simon de Ruiter & Harm van den Hurk


Reacties

In onze slijterij krijgen we regelmatig vraag naar dit product, kan ik dit bestellen?

Met vriendelijke groet, Wim Kuijsten

Het Vloeibaar Genot V.O.F.

Drankenspeciaalzaak

Kapelstraat 64

5591 HG  HEEZE

 

Telefoonnummer:          040-7113866

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!