Uitgaan

Nieuw dinnershow-concept in Veldhoven

Dineren in een theaterzaal en tussen de gangen door genieten van diverse acts? Het kan deze zomer in Theater de Schalm! Samen met restaurant D’n Burgemister lanceert het Veldhovense theater een nieuw, avondvullend concept: Smaak & Vermaak. 

Dineren onder de theaterlampen
Elke zaterdagavond verandert de Grote Zaal van het theater in een sfeervol restaurant. Bezoekers nemen plaats aan een gedekte tafel en hebben vanaf daar goed zicht op het toneel. D’n Burgemister serveert vervolgens aan tafel een heerlijk driegangendiner (keuze uit vlees/vis/vega). Tussen de gangen in kan worden genoten van diverse muziek- en/of theateracts.

Avondvullend programma
Uiteraard worden tijdens Smaak & Vermaak alle coronamaatregelen in acht genomen. Per avond worden maximaal 70 kaarten verkocht. De kosten voor het arrangement zijn €69,50 per persoon. Dit is inclusief driegangendiner, twee theateracts, een afsluitende activiteit én alle drankjes gedurende de avond. De eerste editie van Smaak & Vermaak staat gepland op zaterdag 18 juli. De optredende artiesten worden op een later moment bekend gemaakt. Het theaterprogramma zal steeds een combinatie zijn van (een) nationaal bekende en lokale artiest(en).

Zomerprogramma in juli en augustus
Smaak & Vermaak is een onderdeel van het zomerprogramma dat De Schalm presenteert. In juli en augustus blijft het theater geopend. Het programma zal deels bestaan uit voorstellingen die eerder dit seizoen verplaatst moesten worden. Ook zijn er nieuwe voorstellingen bijgeboekt. Kijk voor het meest actuele programma op www.deschalm.com.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht