Uitgaan

Najaarsprogramma Parktheater Eindhoven op 26 augustus in verkoop

Het najaarsprogramma van Parktheater Eindhoven gaat op woensdag 26 augustus om 9.30 uur in verkoop. Op het programma staan ruim 250 voorstellingen. Van cabaret, dans en jeugd tot nieuwe creatieve theatervormen. Te zien zijn onder meer: Martijn Koning, Guido Weijers, Sven Ratzke, Veldhuis & Kemper en Tigre Blanco. Maar ook een Dining Opera, de Ashton Brothers en familievoorstellingen zoals De Efteling-musical Jokie & Jet en Belle en het beest de musical van Van Hoorne Entertainment.

Anders dan anders
Dingen gaan dit najaar anders dan het publiek van het Parktheater is gewend. Voorstellingen worden niet in één keer verkocht, maar in delen. In plaats van een seizoensbrochure, kunnen de bezoekers de voorstellingen bekijken in een programmakrant en ze zijn uiteraard te vinden op parktheater.nl. Ook is het Parktheater aangepast op de anderhalvemetersamenleving. De zalen zijn intiemer en je zit als bezoeker dichtbij de artiest. In de Hertog Jan Zaal staat een speciale tribune op het toneel en de Philipszaal heeft een café-opstelling. Bezoekers beleven de voorstellingen nu vanuit nieuwe perspectieven.

 

Meer dan 250 voorstellingen
Ondanks Corona heeft het Parktheater toch een mooi en ruim programma weten samen te stellen. Geen grote producties, maar veel meer kleinere en intiemere voorstellingen. Programmeurs Iselle Claassens en Bram Jacobs tippen alvast een aantal voorstellingen: Memento Mori van Nineties Producties is zowel live als online te beleven, de toneelhit Citizin K. van Het Nationale Theater, A Medicine Show van de Ashton Brothers, Club Guy & Roni gebruikt het hele Parktheater in Swan Lake, urban dans in SHAKTI en Boys won’t be boys, en de indrukwekkende jeugdvoorstelling Edward Scharenhand van Theater Sonnevanck.

Nieuwe voorstellingen en bijboekingen
Gedurende het najaar wordt het programma aangevuld met nieuwe, extra voorstellingen die het Parktheater bijboekt. Deze worden bekendgemaakt via de website, social media en de nieuwsbrief. 

Coronaproof
Vanwege de 1,5 meter-maatregelen kunnen er minder bezoekers in de zaal en zijn er dus per voorstelling minder kaarten verkrijgbaar. Ook is er een aantal maatregelen genomen in het gebouw, zodat een bezoek veilig en ontspannen verloopt. 

Het najaarsprogramma van het Parktheater is vanaf zaterdag 22 augustus te bekijken op parktheater.nl, vanaf woensdag 26 augustus gaan de voorstellingen in verkoop.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!