Algemeen

Muziekgebouw Eindhoven lanceert speciaal jubileumbiertje

Muziekgebouw Eindhoven bestaat dit jaar 30 jaar en dat wordt gedurende het komende seizoen gevierd. Om een ludiek accent toe te voegen aan de feestelijkheden rondom het jubileum, liet het Muziekgebouw voor de gelegenheid een speciaal-biertje brouwen. 

Van Moll Craft Beer
En wie kun je dat beter laten doen dan de Eindhovense brouwerij Van Moll Craft Beer? Het gedachtengoed van Van Moll sluit prachtig aan bij waar het Muziekgebouw voor staat: het prikkelen van de zintuigen en de belevenis van kunst, muziek en food - precies dat wat Van Moll de beleving “buiten het glas” noemt. Het was dus een no brainer juist déze lokale brouwer te vragen om een bijzonder en ‘muzikaal’ biertje te maken. 


Speciaal
Het jubileumbiertje - een heerlijk zacht blond speciaal-biertje - werd zondag 11 september gelanceerd tijdens de eerste editie van het maandelijks terugkerende Sunday Funday - onderdeel van het jubileumweekend. Het biertje zal onder de klinkende naam ‘Hoppy Composer’ gedurende het hele jubileumseizoen 2022/23 op fles verkrijgbaar zijn bij alle outlets binnen Muziekgebouw Eindhoven.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!