Algemeen

"Motion Summer Holiday"

Na de succesvolle heropening van de digitale kunstbeleving op 5 juni jl. komt Motion Imagination Experience nu met de Summer Holiday editie. Vanaf a.s. zaterdag tot en met 5 september kan men deze zomerse editie van Motion bewonderen in de binnenstad van Eindhoven.

Verzamel ervaringen

Motion is een indrukwekkend belevingsspektakel voor jong en oud. Een ruimte van meer dan 1200 m2 met imposante installaties en surrealistische projectiebeelden. Elk van hen representeert een wereld waarin een uniek thema tot leven gewekt wordt. Denk aan een caleidoscoop met speciale effecten. Interactieve beeldkunsten, digitale kunstinstallaties en enorme vloerprojectes. Motion verwondert en laat de bezoeker een explosie van emoties, inspiratie en verbeelding ervaren.Summer Holiday

Om helemaal in zomerse sferen te komen tijdens de vakantie zal Motion tot en met 5 september zijn omgetoverd tot een zomers paradijs. Zo krijgen diverse lichtinstallaties een speciale zomer metamorfose en zijn er extra dingetjes te beleven. Denk bijvoorbeeld aan een interactieve vloer die wordt omgetoverd tot een strand, is onze bar volledig in Summer Club stijl en worden er gratis zonnebrillen uitgedeeld bij het draaien aan een rad!

 

Meer informatie
Motion is gevestigd op de tweede etage van de Piazza in de binnenstad van Eindhoven. Reguliere openingstijden en tickets zijn te vinden via de website: motionexperience.nl Tijdens de zomervakantie van 10 juli tot en met 5 september is Motion dagelijks geopend. Van maandag t/m woensdag van 10.00u tot 20.00u en van donderdag t/m zondag van 10.00u tot 19.00u.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!