Uitgaan

Mooie Boules Eindhoven verzet feestelijke opening

Het Mooie Boules openingsfeest van vrijdag 13 maart a.s. wordt verzet. De rijksoverheid scherpte gisteren het preventiebeleid aan om het Coronavirus in te dammen. Onderdeel hiervan was de oproep terughoudend te zijn met sociale contacten en met het organiseren van evenementen. Wegens het grote aantal verwachte gasten voor de feestelijke opening neemt Mooie Boules haar verantwoordelijkheid en volgen zij het advies op van de nationale en lokale autoriteiten.

Tegelijkertijd is nadrukkelijk aangegeven dat de horeca in Brabant open kan blijven en is iedereen zonder Corona gerelateerde klachten vrij deze te bezoeken. Mooie Boules is dus wel geopend voor publiek, dan wel met aangepaste openingstijden. In afwachting op de volgende berichtgeving vanuit de autoriteiten omtrent het Coronavirus – verwacht op 16 maart a.s. – komt Mooie Boules met een nieuwe datum voor het openingsfeest en de nieuwe openingstijden. Het ticket voor het openingsfeest blijft geldig, kan worden ingeruild voor een tegoedbon óf het bedrag wordt teruggestort.

Over Mooie Boules Eindhoven
Van een spontane date, tot de vrijdagmiddag borrel met collega’s; Mooie Boules verbindt een uiteenlopend publiek door de ouderwetse gezelligheid terug te brengen, in combinatie met een flinke dosis lekker eten en drinken. Met een shuffelboard, een potje sjoelen, diverse bordspellen én - de inmiddels fa-boules -  karaoke room, is de beleving compleet.  De foodhal is gevestigd in het voormalig restaurant Le Connaisseur, midden in het centrum van Eindhoven. Mooie Boules kenmerkt zich door de jeu de boules banen, de huiskamers met zelftap en de knusse zithoeken waar je gezellig – en ongecompliceerd – kan neerploffen met een biertje van Swinckels of een van de vele speciaalbieren. Met keuze uit zes eetconcepten van chef-kok Ron Blaauw is er voor elk wat wils. Van een uitgebreide Indonesische rijsttafel, tot haute friture en streetfood.

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!