Algemeen

Mooie Boules brengt ouderwetse gezelligheid weer tot leven vanaf 1 juni. Het doe-horecaconcept lanceert speels corona-proof arrangement

Mooie Boules brengt ouderwetse gezelligheid weer tot leven vanaf 1 juni

Nu de huidige coronamaatregelen worden versoepeld, wordt de behoefte aan borrels groter en groter. Het populaire doe-horecaconcept Mooie Boules vervult die behoefte en opent vanaf 1 juni haar deuren voor groepen van vier personen. Professionele levensgenieters kunnen rekenen op een paar uur ouderwets borrelen met spellen in een omgebouwde corona-proof speeltuin. Van een goed gevulde borrelplank, tot nostalgische bordspellen en een potje jeu de boules. 

 

Back in the Game Arrangement
Ook nu de feestjes, events en bijeenkomsten on hold staan, doet het doe-horecaconcept er alles aan om groepjes vrienden, familie en collega’s bij elkaar te brengen. Groepen van vier personen kunnen in juni en juli voor drie uur lang een tafel boeken. Voor 35 euro per persoon geniet je met vrienden, familie of collega’s van één uur boulen, een uitgebreide (vega) borrelplank van onder andere Ron Blaauw, 20 euro dranktegoed per persoon en talloze nostalgische bordspellen. Drinken en eten bestellen kan via een applicatie aan je eigen tafel terwijl je je waant in de Mooie Boules sferen.

Rogier van Genugten (oprichter Mooie Boules): ‘’Het waren pittige weken: één dag na de opening kon Eindhoven de deuren sluiten en we hebben helaas veel goede mensen moeten laten gaan. Gelukkig is het einde in zicht. We zijn aan de slag gegaan met een model waarbij mensen veilig met elkaar kunnen spelen en borrelen. Alles in een model dat voor ons werkt en dat we in juli kunnen opschalen, zodat we ons Mooie Boules team weer kunnen opbouwen. We hebben grote zaken dus dit wordt supertof!’’

Mooie Boules gaat vanaf vandaag online voor reserveringen per stad via www.mooieboules.nl. Meerdere tafels per groep en afhuur van de hele zaak behoort tot de mogelijkheden. Alle terrassen zijn open voor inloop.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht