Algemeen

Het is bijna weer zover.

 

9 mei, moederdag. Voor alle moeders is dit natuurlijk een dag waar ze net wat meer in het zonnetje worden gezet dan op andere dagen. Als kind maakte leuke dingentjes zoals kleiwerkjes of een prachtige tekening. Nu je misschien wat ouder bent is de kans dat je een kleiwerkje maakt iets kleiner geworden en wil je een origineel cadeau om aan je moeder te kunnen geven.

Daarom heb ik een klein lijstje gemaakt met leuke cadeaus die je op Moederdag aan je liefste moeder kunt geven!

Herinneringen pot

In deze pot stop je uitspraken, herinneringen, wensen, noem het maar op. Ga gezellig wat drinken en lees samen de leuke briefjes voor. Wedden dat je moeder sommige uitspraken niet eens meer herinnerd?

 

Tegoedbon

Tegoedbonnen zijn altijd goed! Pak een envelop en doe hier verschillende (kleine) tegoedbonnen in. Bijvoorbeeld een tegoedbon dat je een week lang voor haar kookt. Of een tegoedbon dat je lekker een dagje weggaat, harstikke leuk!

 

Iets gepersonaliseerd

Wie vindt het nou niet leuk om iets te krijgen dat echt speciaal voor diegene is ontworpen? Er zijn verschillende site waar je foto’s op dekens, kussens of tassen kunt laten bedrukken. Ga je voor de liefdevolle foto van jullie samen of laat je die ene foto van een paar jaar geleden, dat je moeder iets te diep in het glaasje had gekeken bedrukken?

 

Middagje schilderen

Kunnen jullie niet geweldig goed schilderen? Geen probleem, des te leuker het eindresultaat! Ga tegenover elkaar zitten en probeer een zo mooi mogelijk portret van elkaar te schilderen. Wie weet hangen die mooie portretten binnenkort wel aan de muur.

 

Picknicken

In plaats van je moeder iets materialistisch te geven op deze fijne dag, kun je ook lekker samen iets ondernemen. Ga gezellig naar het park, neem wat spelletjes mee en ga lekker picknicken. Super leuk!

 

Genoeg ideeën, veel plezier! 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!