Algemeen

Microsoft verkiest Eindhovens bedrijf tot Global Partner of the Year Finalist

Voor de eerste keer in de geschiedenis is een Nederlands bedrijf verkozen door Microsoft als Partner of the Year Finalist, categorie Dynamics 365 Business Central, het ERP-systeem van Microsoft. Met 3300 inschrijvingen over 47 categorieën is ABC E BUSINESS de trotse nummer twee van de wereld geworden.

Emile Peels, CEO van ABC E BUSINESS, vertelt dat er de afgelopen jaren hard is gewerkt om op drie punten de klanten nog beter te kunnen helpen. “We werken met een vooraf ingesteld systeem, specifiek voor de branche van de klant. Hiermee verkorten we een implementatie project met 50%. Ten tweede hebben we een tool ontwikkeld, zodat we bedrijven die met een oudere versie van de Dynamics software werken (Dynamics NAV, voorheen Navision, red.) eenvoudig kunnen overzetten naar Business Central. En we werken nauw samen met Microsoft 365 partners, zodat ook zij Business Central kunnen aanbieden aan hun klanten, gebruik makend van onze professionele dienstverlening.” De eigenaar van het bedrijf sluit af met de woorden dat hij blij is dat zij zo hun steentje kunnen bijdragen om te laten zien waarom Eindhoven tot de slimste regio’s van de wereld behoort.

 

Microsoft

 

Het is een eer om de winnaars en finalisten van de 2020 Microsoft Partner of the Year Awards te erkennen,” aldus Gavriella Schuster, Corporate Vice President, One Commercial Partner, Microsoft. “Deze partners gaan echt een stap verder, in het leveren van oplossingen voor de complexe uitdagingen die bedrijven over de hele wereld tegen komen. Ik ben trots dat ik ABC E BUSINESS mag feliciteren.”

 

Over ABC E BUSINESS

 

ABC E BUSINESS maakt het eenvoudig voor bedrijven om met Dynamics te werken. Het is hun missie om bedrijven gemakkelijker, leuker en efficiënter te laten werken, waardoor er betere beslissingen genomen worden en dus meer omzet gegenereerd kan worden. Op die manier laten zij hun klanten meer bereiken.

www.abcebusiness.nl
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht