Algemeen

LICHT op Eindhoven sprak niet alleen met Maxiband Timeless, we hebben ze ook gezien tijdens het feestje van Eindhovens BESTE waar ze een groot feest van hebben gemaakt. Drummer Guido Raijmakers en zanger Maurice de Beer kwamen langs en vertelden ons hoe de band te werk gaat, hoe ze bij elkaar zijn gekomen en wat er allemaal nog op de planning staat. Het is een grote en bijzondere band!

Maxiband Timeless
Maxiband Timeless

Maxiband Timeless is een band die veel genres beheerst. Van de jaren 70 tot en met de muziek van nu, van disco tot aan rock. Maar als de organisatie van een evenement wil dat ze slechts één bepaald genre spelen vinden ze dat helemaal geen probleem.
Ze bestaan uit 13 mensen en hebben allemaal al hun sporen verdiend in de muziek. Zo vertelt Maurice ons dat ze overal vandaan komen en dat ze elk weekend weg waren voor de muziek. Toen ze dat niet meer wilden zijn ze samen Maxiband Timeless gestart en die bestaat inmiddels alweer 15 jaar!

Muziek

Zoals eerder verteld spelen ze alles tussen de jaren 70 en heden. De muziek die wordt gespeeld is altijd heel erg herkenbaar, mede door de zeskoppige blazerssectie. Dat maakt ze ook extra speciaal. Hun optredens zitten bomvol energie en ze spelen nog altijd met hetzelfde enthousiasme en euforie als toen ze 15 jaar geleden begonnen. Maxiband Timeless maakt er echt een feestje van!

 

Optredens

Op de evenementen waar ze staan is het altijd een groot feest en dat komt doordat ze onderling allemaal goede vrienden zijn en omdat ze erg veel passie hebben voor hetgeen ze doen.
Je kan ze onder andere live horen bij hun jubileumoptreden op 22 december in Gasterij de Harmonie in samenwerking met de band The Jerseys. Volgend jaar gaan ze zelfs van 1 tot en met 13 september op tour in China voor vijf optredens waar ze ontzettend veel zin in hebben.

Datums Optredens:
14 maart 2020 - Openbaar optreden in 't Trefpunt in Eindhoven.
27 april 2020 - Optie Koningsdag Eindhoven.
27 mei 2020 - Openbaar optreden in 't Trefpunt in Eindhoven.
1-13 september 2020 - On tour in China!

Voor meer informatie, klik hier voor de website of stuur een mailtje naar info@maxibandtimeless.nl 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!