Uitgaan

Maggie Dae live in POPEI op zondag 22 december

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 22 december is het de beurt aan Maggie Dae. Zij zal een aantal sets spelen in een intieme setting in het gezellige café.

Maggie Dae is een singer-songwriter uit het Limburgse land. Muziek speelt vanaf jongs af aan een rol in haar leven en het is haar met de paplepel ingegoten. Na in verschillende bands als frontvrouw te hebben gefungeerd, maakt ze nu de beslissing om in haar eentje verder te gaan. Met enkel haar warme gitaarklank en sprekende stemgeluid maakt ze popmuziek beïnvloed door country en blues. In haar verhalende songs zingt Maggie Dae over haar ervaringen in het leven en wil ze anderen inspireren door deze met haar publiek te delen. Haar optredens hebben vaak een intieme, theater-achtige setting, maar het ontbreekt zeker niet aan energieke songs, waardoor een klein feestje zeker niet uitblijft.

 

De muziek van Maggie Dae doet denken aan zowel het vertellende uit de jaren ’60 en ’70 als de nieuwere artiesten van nu. Jackson Browne, Douwe Bob en Ed Sheeran zijn namen die zomaar de revue passeren.

Meer informatie: www.popei.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!