Algemeen

Maak zelf speciale geschenken voor de feestdagen

Een speciaal uitgezocht cadeau geeft een iemand een bijzonder gevoel. Daarom doen we elke jaar weer zoveel moeite om de leukste cadeaus te vinden voor vrienden, familie en geliefden. Maar na deze periode van veel thuis zitten en online winkelen zijn we misschien weer eens toe aan iets anders.

Je kan natuurlijk ook een leuk cadeau maken voor iemand speciaals. Of knutsel een mooie verpakking voor het geschenk wat je gekocht hebt. Er zijn ideeën genoeg! kijk op deze website om inspiratie op te doen: https://www.welke.nl/lookbook/enJanneke/zelfgemaakte-kadootjes-om-te-geven 

 

Voor zelfgemaakte kadootjes moet je natuurlijk nog steeds het één en ander kopen. Knutselspullen, mooi pakpapier en andere materialen. Wil je in deze tijd daar liever ook niet de deur voor uit gaan ga dan naar deze webshop voor heel veel knutselmaterialen:

https://www.vbs-hobby.nl/?gclid=Cj0KCQiA7qP9BRCLARIsABDaZzgyzHanW0i5n32TPWb9ZymxsYqxKvgyBICgLSz8spLSlwx_b6Ch0AAaAojBEALw_wcB 

 

Ga je er toch liever op uit, Kun je bij de action niet alleen terecht voor veel knutselmateriaal, en kerstversiering ook voor kleine geschenken zoals fotolijstjes en schattige decoratie. Alles wat je nodig hebt voor een prachtige kerstboom, kaarsen en zelfs kerst servies.

Bekijk hier de locaties en producten: https://www.action.com/nl-nl/ 

 

Verwen de mensen waar je van houdt! Een lekkere warme chocolademelk of een zelfgemaakt koekje kan al veel betekenen.
Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!