Algemeen

Maak kennis met tennis!

Voor alle kinderen van basisschoolleeftijd organiseert tennisvereniging Meerhoven drie tennislessen voor maarliefst €15,-. Tijdens deze introductielessen van een uur maken de kinderen kennis met tennis en leren zij de basisvaardigheden. In groepsverband met andere kinderen van dezelfde leeftijd zullen zij een uur lang lekker sporten en tennissen! 

 

De kinderen dienen zelf sportkleding en sportschoenen mee te nemen, voor rackets en ballen wordt door de tennisvereniging gezorgd. De proeflessen vinden plaats op de volgende data: 

Maandag 2, 9 en 23 maart van half 4 en half 5 OF Woensdag 4, 11 en 25 maart van 3 tot 4 uur. 

 

Om deel te nemen aan de lessen vul je dit getekende formulier in en mail je dit uiterlijk 26 februari naar de jc@tvmeerhoven.nl. Twijfelen jij of je kind nog een beetje? Kom dan eerst eens langs op onze Open Dag op zondag 16 februari. Jullie zijn van harte welkom om een kijkje te nemen en/of mee te doen! Voor de jeugd wordt er om 10 en 11 uur een gratis tennisclinic georganiseerd. Aanmelden is hiervoor niet nodig en er is daarna voldoende bedenktijd voor het inschrijven van de introductielessen.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op! 

 

We hopen je snel te zien op onze Open dag of tijdens de introductielessen. Tot dan!

 

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie van TV Meerhoven 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht