Algemeen

Maak gebruik van de lockdown om je voornemens waar te maken!

Ieder nieuwjaar maken we nieuwe voornemens, we gaan meer bewegen, stoppen met roken of gaan gezonder eten. Enkele mensen gaan dit uiteindelijk ook echt volhouden, maar de meeste van ons haken binnen een paar weken al af. Een sigaretje roken als je staat te borrelen is veel te aantrekkelijk en een dieet is al gauw vergeten als we lekker uit eten zijn.

pizza

Geen café

Hoewel we het allemaal een stuk minder gezellig vinden nu de horeca dicht is kan dat natuurlijk wel de perfecte kans zijn om je goede voornemens eindelijk een keer waar te maken om een beetje minder te drinken. Een biertje teveel in het café gebeurt al snel als het gezellig is met vrienden, maar thuis is het misschien makkelijker om een keer nee te zeggen.

 

Thuis eten

Als je graag uit eten gaat heb je geen inbreng in wat er precies in je maaltijd gaat. Boter, dressing en sausjes het telt allemaal op! Maak thuis heerlijke maaltijden met gezonde ingrediënten, het internet staat vol met gezonde en lekkere recepten. Zo bepaal je zelf wat je eet en hoeveel. 

 

Sportschool aan huis

Met alle maatregelen van de laatste tijd zijn sportscholen steeds meer tijd en aandacht aan het investeren in online activiteiten, tutorials, en online lessen. De grootste drempel om te gaan sporten is vaak om ergens nieuw binnen te komen, je figuur te laten zien waar je nog niet blij mee bent of bang zijn dat je niet goed bent in de les die je gaat volgen. Met alle online mogelijkheden hoef je daar geen zorgen meer over te maken, je hoeft niet speciaal de deur uit en niemand kan zien hoe jij meedoet met de les of tutorial.

 

Het is natuurlijk niet erg als je het toch te lastig vindt om je voornemens vol te houden, maar als het ooit zou moeten lukken dan is het dit jaar.

 

LICHT op Eindhoven wenst je een fijn nieuwjaar en veel succes!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!