Algemeen

LICHT op Eindhoven heeft een nieuwe favoriete wijn!

Pak je ook altijd het wijntje dat in de aanbieding is uit het rek? Iedere week een andere wijn,  de ene keer lekker, de andere keer wat minder. Maar bij de volgende trip naar de supermarkt ben je alweer vergeten welke nou precies die lekkere fles was. LICHT op Eindhoven heeft het lekkerste wijntje voor je gevonden dat ook nog bij je thuisbezorgd wordt. 

 

Voor betaalbare kwaliteitswijnen kijk je vanaf nu op www.wine-line.nl. Wine line importeert Otero uit het zonnige Spanje. De wijn wordt gebotteld door Wijnhuis 250 die al verschillende prijzen heeft gewonnen met deze topwijn. Heerlijke wijn, altijd een goede prijs. 

 

De witte Otero wordt gemaakt met de fruitige Verdejo druif waardoor de wijn een zachte frisse smaak heeft die goed past bij visgerechten en salades. Een lekkere wijn die zich makkelijk laat combineren. De Rode Dominio de Otero heeft zijn brede smaak te danken aan de Tempranillo druif die vroeg in het seizoen geoogst wordt. Een smaakvolle wijn die goed past past vlees en gevogelte.

 

De wijn is per doos te bestellen en een doos bevat 6 of 12 flessen. Je bestelling wordt bij je thuisbezorgd dus geen gedoe met dozen en flessen. https://www.wine-line.nl/#bestellen_scr 

Vul je wijnvoorraad nog voor de feestdagen aan en geniet samen met vrienden en familie van deze heerlijke wijn.

 

En voor alle LICHT op Eindhoven lezers is er nu een speciale actie! Bestel met kortingscode LICHT2020 en krijg de 12de fles gratis!

 

Proost!
Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!