Algemeen

Leuke indoor-activiteiten als het weer tegenzit

Het weer in Nederland kan soms behoorlijk wisselvallig zijn, ook in de lente. Maar laat je hierdoor niet weerhouden om de stad te verkennen! Er zijn genoeg indoor-activiteiten die je kunt ondernemen als het weer tegenzit. Hieronder vind je een lijstje met 5 dingen die je kunt doen in Eindhoven als het buiten regent.

Ga naar het Philips Museum

 Het Philips Museum geeft een overzicht van de geschiedenis van de elektronica- en verlichtingsindustrie. Het museum is gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van Philips en toont een breed scala aan historische en moderne apparaten. Het museum neemt je mee op een reis door de geschiedenis van de technologie en laat zien hoe het leven van mensen is veranderd door de uitvindingen van Philips. Het museum is een leuke en leerzame activiteit voor zowel jong als oud.

 Emmasingel 31, 5611 AZ 

https://www.philips-museum.com/ 

Ga naar de Effenaar

De Effenaar is een poppodium in Eindhoven en biedt een breed scala aan muzikale optredens en andere culturele evenementen. Of je nu van rock, pop of elektronische muziek houdt, er is voor ieder wat wils.

Dommelstraat 2, 5611 CK

https://www.effenaar.nl/ 

Ga naar de bioscoop

Eindhoven heeft een aantal bioscopen waar je de nieuwste films kunt bekijken. Bioscoop Pathé Eindhoven is de grootste bioscoop in de stad en biedt een breed scala aan films in verschillende genres. De bioscoop Vue ligt ook in het centrum en daar kun je ook terecht voor veel films. De Natlab is gevestigd in het voormalige Philips Laboratorium en richt zich op arthouse-films en culturele evenementen.

Speel een potje indoor-minigolf

GlowGolf is een indoor-minigolfbaan in het centrum van Eindhoven. De baan is verlicht met blacklight, waardoor het spel een extra dimensie krijgt. Een leuke activiteit voor jong en oud, ongeacht het weer buiten.

Vijfkamplaan 6, 5624 EB

https://glowgolf.nl/eindhoven/ 

 

Bezoek de Blob

De Blob is een opvallend gebouw in het centrum van Eindhoven. Het gebouw heeft een futuristische uitstraling en biedt een mooie indoorruimte om te ontdekken. De Blob bevat een aantal winkels en restaurants, dus je kunt hier ook terecht voor een lunch of een kopje koffie. Het gebouw zelf is een bezienswaardigheid en de futuristische uitstraling is uniek voor Eindhoven.

Kortom, Eindhoven heeft genoeg te bieden voor een regenachtige dag. Of je nu van kunst, geschiedenis, muziek of ontspanning houdt, er is altijd wel iets te doen.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!