Algemeen

Leuk breien en haken voor de zomer.

Breimode Brigitte heeft weer een prachtige collectie zomergarens binnen. Er zijn een groot aantal leuke patronen voor baby’s, kinderen en volwassenen (dames en heren) in de winkel te koop met natuurlijk bijpassende garens.

 

Populair is het maken van werkstukken met een handleiding on-line, een z.g. CAL (Crochet Along) of KAL (Knit Along). De handleiding wordt in een aantal weken op internet (Facebook en YouTube) gepubliceerd en ondersteund door filmpjes waarin voorgedaan wordt hoe het moet.

Voorbeelden hiervan zijn de babydeken “Les Petites Choses” die gebreid wordt en de prachtige omslagdoek Aquarela, die gehaakt wordt.

Breimode Brigitte verkoopt garens van Katia, Rowan, Schachenmayr, Phildar, Austermann en Adriafil. Behalve brei- en haakgarens is er ook een grote collectie handwerkpakketten (borduren en knopen) en handwerkstoffen en borduurgarens.

In de winkel in Winkelcentrum Woensel vindt u ook naaigaren, ritsen, en allerlei kleinvak en fournituren. De winkel is geopend (voorlopig op afspraak) op maandag van 13 tot 17 uur en op dinsdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur.

 

Breimode Brigitte heeft ook een webwinkel www.brigitte-handwerken.nl waar een groot deel van de collectie te vinden is. Maar er kan ook besteld worden via e-mail (info@brigitte-handwerken.nl) of per telefoon. De bestellingen kunnen afgehaald worden in de winkel.

Breimode Brigitte is te vinden in het noordelijke deel van Winkelcentrum Woensel, in de straat waar ook o.a. C&A, JOLA, Keurslager Daamen en  Bakker Michiels zijn. Parkeren kan op de parkeerplaatsen P3 en P4.

 

Handwerkspeciaalzaak Breimode Brigitte

Winkelcentrum Woensel 340

5625AG Eindhoven

tel. 040 – 243 55 76

www.brigitte-handwerken.nl

info@brigitte-handwerken.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!