Algemeen

La Fuente × De Heuvel = Het Selfiehouse

Regenboog fluffy beertjes aan de wand, discoballen aan het plafond en muziekremixen van DJ La Fuente die uit de boxen blazen. La Fuente heeft in samenwerking met winkelcentrum de Heuvel een winkelpand omgetoverd tot een Selfiehouse, een attractie voor selfie- en winkelliefhebbers. 

Een soort verrassings-box voor bezoekers

 

Het gebeurt niet iedere dag dat een House-DJ samenwerking aangaat met een winkelcentrum.  Het Selfie House is sinds de opening op 17 oktober 2020 dé trekpleister van centrum Eindhoven en omgeving. Een gemotiveerde Job Smeltzer (a.k.a. La Fuente) vertelt ons waarom wij een Selfiehouse nodig hebben. Het heeft meerdere redenen, maar de allerbelangrijkste reden is om mensen tijdens de coronatijd positief te verrassen en hen iets leuks te bieden. Ik ben samen met het iconische winkelcentrum De Heuvel bezig geweest om te kijken of wij iets konden doen. Het leek ons leuk om een soort verrassings-box te maken waarin mensen van jong tot oud al winkelend langslopen en naar binnen kunnen om coronaproof – dus op 1,5 meter afstand en met maximaal 8 bezoekers - selfies te maken en/of te komen kijken’, vertelt de Eindhovense DJ. 

 

‘Vroeger kwam ik hier mijn zakgeld uitgeven’

 

Sinds jaar en dag woont de DJ in Eindhoven en gaf hij zijn zakgeld uit aan het shoppen in de Heuvel. ‘Wat ik zo prachtig vind aan de Heuvel is dat je diverse mensen om je heen gezellig ziet winkelen. Voor mij is dit winkelcentrum altijd al Eindhovens meest bekende winkelcentrum. Vroeger kwam ik hier mijn zakgeld uitgeven en ik loop hier nu ook regelmatig doorheen.

 

‘Als artiest heb ik een maatschappelijk verantwoordelijkheid’

 

Alhoewel La Fuente een artiest is, vindt hij toch dat hij een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich meedraagt. ‘Als artiest heb ik een maatschappelijke verantwoordelijkheid.  Ik heb een bepaalde rol in de samenleving, in het leven van mensen want: ik zorg voor vermaak. Tijdens de coronapandemie is het nog steeds van belang om creatief te blijven en initiatief te nemen. Zo kan ik mensen wat hoop en plezier geven’. 

 

Hints voor tweede project De Heuvel en Nieuwjaar

Het Selfiehouse blijft tot 13 december actief en La Fuente is al in gesprek met het retail marketingteam van CBRE over de Heuvel voor een tweede project. ‘Er wordt al druk gebrainstormd om wat nieuws op te zetten’, zegt de DJ en ondernemer. ‘Het bevalt iedereen zo goed dat wij nog iets leuks willen bedenken’. Wat het is, blijft nog geheim.

De openingstijden van het Selfiehouse zijn gelijk aan de openingstijden van het winkelcentrum, zie voor tijden: heuveleindhoven.nl Toegang is gratis.

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!