Algemeen

Kleinfisjenie! Dit doet Omroep Brabant om carnaval niet onopgemerkt voorbij te laten gaan

Niet in je mooiste pekske rondhossen in een bomvolle kroeg. En geen koude neusjes langs de kant bij de optocht. Carnaval wordt dit jaar anders dan anders. Toch gaat Omroep Brabant samen met jullie hopelijk een mooie, troostrijke en gezellige editie van maken.

Omroep Brabant gaat rondom het carnavalsweekend van 13 en 14 februari herinneringen ophalen aan de mooiste optochten, de beste muziek en de leukste tv-fragmenten. En er is meer:

  • Uiteraard zie je veel Christel de Laat en Jordy Graat. Met dit duo kan je toch gezellig (virtueel) samen zijn. Ze zijn er om met iedereen die wil carnavalsherinneringen op te halen. Maar ook om een luisterend oor te bieden en hoopvol vooruit te kijken naar volgend jaar
  • De klassieker Kiesjekraker33 hoeft ook in dit gekke jaar niet te ontbreken. Kies de beste carnavals kraker van de afgelopen jaren
  • Er zijn prachtige documentaires over de rijke geschiedenis van carnaval in Brabant

Omroep Brabant houdt de ontwikkelingen rond corona in Brabant nauwlettend in de gaten. Als ze voelen dat het nodig is, passen ze de programmering aan. Dat is soms best lastig, want Omroep Brabant wil graag het warme carnavalshart laten kloppen. Maar ze weten ook dat elke Brabander te maken heeft met de gevolgen van de coronapandemie. Uiteraard gebeurt alles wat ze doen coronaproof en volgens de regels die op dat moment gelden.

Carnaval vieren we dit jaar in onze eigen carnavalsbubbel. En Omroep Brabant houd je graag gezelschap. Of zoals een bonte verzameling carnavalsartiesten eerder al zong: 'Niet samen, da's apart'. Maar ook: ‘Wat er ook gebeurt, carnaval zit in ons hart’. Het wordt een 'Kleinfisjenie'.

www.omroepbrabant.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!