Support your local

Kledingreparatie Hasan Jas’an in Eindhoven

Hasan Jas’an is niet weg te denken uit de Willemstraat. Al jaren op rij leveren zij Eindhovens Beste Kledingreparaties. Zij bieden reparaties voor alle soorten kleding. Maar ook aanpassingen zoals  het inkorten van broeken en vermaken en uitleggen van bijvoorbeeld jurken. Het leuke team van Hasan Jas’an staat altijd klaar en heeft verstand van zaken!

 

Ook voor het naaien van gordijnen ben je bij Hasan Jas’an aan het beste adres. Zij hebben verstand van alle soorten textiel dus ook bijvoorbeeld: knuffels, luxe bedspreien of quilts.

 

Heb je een leren jas of zelfs tas die toe is aan wat liefde?  Dan heeft Hassan Jas’an de juiste kennis en machinerie om aanpassingen en reparaties uit te voeren. Geen reden meer om afscheid te moeten nemen van je lievelingstas of die lekkere warme leren jas.

 

Hasan Jas’an

Willemstraat 25 Eindhoven

T. 040 245 0707
Reacties

  • door R Arts
  • 737 dagen geleden

Heb een teddy-jas gekocht.

Is me toch wat te groot.

Wil graag dat hij bij de schouders wordt ingenomen(wat ook meteen de te lange mouwen zou verhelpen) en de (druk)knopen verzet hebben.

Ik heb een kleine maat(34) maar die is me soms zelfs nog te groot. Zoals in dit geval. Maar ik weet niet waar ik anders een jas in mijn maat moet vinden.......

Kan dit en wat gaat 't me kosten?

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!