Algemeen

Kies jij dit jaar ook voor kalkoen met de Kerst?

De Amerikaanse kerstkalkoen neemt steeds meer het Nederlandse Kerstdiner over. We zijn allemaal zo gewend aan de films waar een prachtige kerst kalkoen op tafel staat, dat we zelf ook steeds vaker kiezen voor zo’n nostalgische kerstkalkoen. 

kalkoen

Iedereen heeft herinneringen aan het kerstdiner. Oma die extra lekker had gekookt, met zijn allen uit eten of lekker gourmetten met vrienden en familie. Het is belangrijk dat je die herinneringen blijft maken dus plan iets leuks voor jezelf en de mensen waar je van houdt.

 

Ga jij dit jaar ook voor de kerstkalkoen? Bij de supermarkt liggen er kleinere kalkoenen en bij de meeste slagers kun je een kerstkalkoen van te voren bestellen. Wil je een natuurlijke kalkoen dan  kun je die online bestellen bij verschillende bio- en organische boeren. zoals hier bijvoorbeeld: https://www.peelkalkoen.nl/ 

 

Hou er rekening mee dat een kalkoen de hele dag nodig kan hebben om gaar te worden in de oven! Je bent dus wel aan huis gebonden. Weet je nog niet precies wat je met je kalkoen aan wil? hier een heerlijk recept ter inspiratie! https://www.foodandfriends.nl/recepten/kerstkalkoen.html 

 

Liever alle aandacht voor je gasten? Als je een kerstdiner besteld kun je zelf lekker borrelen en ontspannen en weet je dat het tijd is om te eten als de deurbel gaat!

https://www.kerstdinerbestellen.nl/kerst-catering-bestellen-eindhoven/ 

 

Wij hopen in ieder geval dat je een geweldige kerst mag meemaken!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!