Algemeen

kert pop-upstore voor het goede doel

Team lekker belangrijk is weer terug met hun populaire kerstwinkel. Dit jaar is de pop-up store te vinden in het pand waar voorheen Zeeman in WoensXL was. Ter beschikking gesteld aan de enthousiaste vrijwilligers van Team Lekker Belangrijk. De populaire kerstwinkel heeft inmiddels een gigantische voorraad kerstartikelen, gelukkig heeft het nieuwe pand genoeg plek voor alle mooie Kerstspullen.

 

Heel Eindhoven kan sinds 6 november terecht bij de pop-upstore voor: kerstballen, kerstslingers, kerststallen, kerstmannen, kerstpoppen, kerstdecoraties en nog veel meer. De pop-upstore verkoopt alles tweedehands, maar nog steeds in prima staat met mooie prijzen. Ook zijn de openingstijden ruimer dit jaar, de kerstwinkel is van dinsdag t/m vrijdag open van 10.00-18.00 en op zaterdag van 10.00-17.00

 

Stichting Lekker Belangrijk zet zich al jaren succesvol in voor mensen met de ziekte kanker. Vorig jaar haalde de kerstwinkel ondanks de lockdown een bedrag van bijna 20 duizend euro bij elkaar voor het goede doel. De opbrengst van de kerstwinkel gaat dit jaar naar WensAmbulance Brabant, Inloophuis De Eik en Alpe d’HuZes/KWF. 

 

Heb jij nog mooie kerstspullen die nog in goede staat zijn, lever ze dan vooral in tijdens de openingstijden van de winkel. Zo kan ook jij een handje helpen zonder veel moeite. 

 

Op 24 december sluit Team Lekker Belangrijk om 13.00, kom jij nog een kijkje nemen?


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!