Algemeen

Kerstwintercircus terug in Parktheater

Na een jaar afwezigheid is het kerstwintercircus weer terug met een spectaculaire voorstelling. En dit jaar met de bijna 50ste editie met twist een twist: de meest adembenemende acts, de grappigste clowns, de vetste stunts en natuurlijk de leukste spreektalkmeester Arjan Smit.

 

De twist

Door corona heeft de show dit jaar geen pauze, maar dat hoeft natuurlijk niks te betekenen over de activiteiten buiten de show om. Na de show kunt u nog een hoop beleven buiten de zaal. Met lekkere hapjes en drankjes voor iedereen is het kerstwintercircus een leuk uitje voor jou en je familie. 

 

Dit jaar werkt het kerstwintercircus samen met de regionale muzikanten The Slampampers voor de muziek. De mannen van The Slampampers reisden de hele wereld over met eigen shows en het begeleiden van circussen.

 

Deze bijna vijftigste show is kleiner dan normaal. Door alle beperkingen en maatregelen kunnen ze de show niet organiseren hoe ze het eigenlijk voor ogen hadden. Maar het wordt zeker niet een minder spektakel. Een mooie opmaat naar het jubileum in 2022! Het spektakel vindt plaats van donderdag 23 december tot en met vrijdag 31 december. Kom jij ook? 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!