Algemeen

Heb jij nou nog niks te doen, en wil jij optimaal in de kerstsfeer komen? Neem dan eens een kijkje op het winterplein op de binnenplaats van DOMUSDELA. Op het plein vind je een enorme kerststal met kersfiguren op ware grootte. Je vind hier kindeke Jezus, Jozef, Maria de 3 koningen en alle dieren! 

Rondom de stal staan grote kerstbomen, die super mooi versiert zijn met de mooiste lichtjes. Je kunt bij de receptie in de DOMUSDELA een pen en ornamenten in de vorm van een kerstbal pakken om hier vervolgens een persoonlijke boodschap, bedankje naar iemand of een kerstwens op te schrijven. Deze mag je dan vervolgens in de mooi verlichte kerstbomen hangen. 

En naar al dat rondkijken heb je natuurlijk wel wat te eten en te drinken verdiend. Gelukkig kun je daarvoor terecht bij Brasserie Rita. Je kunt hier even lekker opwarmen met een heerlijke kop chocolade melk of geniet van een uitgebreide lunch! De kerststal is te bereiken door een poort aan de achterkant van het gebouw, hier mag je gewoon doorheen lopen en dan kom je uit op de binnenplaats van DOMUSDELA.

Gelukkig hoef je niet te haasten want de kerststal staat er nog tot en met 6 Januari 2022.

https://domusdela.nl/

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!