Algemeen

 

Ook dit jaar worden er weer verschillende huizen op de Rode Kruislaan versierd met kerstverlichting. Deze huizen zorgen samen voor een prachtige kerstlichtshow. Het is een bureninitiatief en het gaat om de nummers 91, 93, 95 en 97. Dit zijn vier huizen naast elkaar die zijn versierd met ongeveer 27.000 lampjes die kunnen verkleuren in eigenlijk alle kleuren die je wilt! De lichtjes bewegen op de maat van de muziek. Een superleuke ervaring, ook voor de kleintjes en een ideale manier om heerlijk in de kerststemming te komen.

De lichtshow gaat van start op 6 december en duurt tot en met 31 december. Dagelijks worden er drie shows gegeven, een show duurt ongeveer een kwartier. De shows worden gehouden om 17.0 uur, 18.00 uur en 19.00 uur. De laatste show om 19.00 uur heeft nog een klein extraatje!

Ook is er tussen kerst en nieuwjaar nog een andere show te bezichtigen, Net zoals de andere shows wordt ook deze dagelijks gehouden om 17.00 uur, 18.00 uur en 19.00 uur. In deze show wordt popmuziek gedraaid van vroeger en nu.

Ben je dus lekker aan het hardlopen, wandelen of fietsen? Stop dan zeker even op de Rode Kruislaan en kom genieten van deze supermooie lichtshow!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!