Uitgaan

Kathleen Willems live bij POPEI

POPEI presenteert elke zondag gratis live muziek van talentvolle singer-songwriters. Zondag 27 september is het de beurt aan Kathleen Willems. Zij zal tussen 15.00 en 17.00 uur een aantal sets spelen in een intieme setting, bij mooi weer op het terras of anders in het gezellige café.

De bescheiden dertiger Kathleen Willems verrast een ieder elke keer weer zodra ze begint te zingen en te spelen. Met haar loepzuivere pakkende stem en de eerlijke muziek die ze vertolkt weet Kathleen de mensen te boeien en te raken.

 

De uit Oisterwijk afkomstige Kathleen Willems zingt al haar hele leven en begeleid zichzelf op gitaar. Vanaf haar zesde is ze groot Elvis fan en dit is nog steeds haar grote inspiratiebron. Elvis zong en speelde gitaar; Kathleen ook. Elvis reed Harley; Kathleen ook. Elvis werd beïnvloed door country en gospel muziek; Kathleen ook. Ze heeft zelfs ooit opgetreden met The Imperials, het gospel kwartet van Elvis zijn band in de jaren ‘70!

 

Het is dan ook niet verbazingwekkend dat Kathleen veel Elvis nummers heeft gespeeld, maar zeker niet alleen de bekende Rock & Roll. Ze kan je tijdens een optreden meenemen naar Memphis, via Graceland richting Beale street maar rijdt daarna snel verder naar Nashville, de country stad.

 

Dat ze een originele singer/songwriter is bewijst ze door met hart en ziel haar eigen liedjes te vertolken. Ze is niet alleen beïnvloed door Elvis, maar ook door onder andere JD McPherson en Jake Labotz, zelfs door Eminem en niet te vergeten is Douwe Bob ook van grote waarde in Kathleen’s playlist.

Meer informatie: www.popei.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!