Uitgaan

Kaartverkoop De Parade gaat door in het Parktheater start 29 juli

Aanstaande woensdag 29 juli om 10.00 uur start de kaartverkoop voor De Parade gaat door in het Parktheater, van 4 t/m 6 september. Een aangepast programma van festival De Parade, dat oorspronkelijk eind mei in Eindhoven zou neerstrijken.

Het Zuidelijk Toneel komt in samenwerking met het Bredase Schippers&VanGucht met Radman, een familievoorstelling voor iedereen vanaf acht jaarIn een reuzenrad speurt het publiek met een koptelefoon op het hoofd en toneelkijker in de hand naar sporen van het verhaal. 
 
Van der Vlugt & Co speelt de absurdistische Ionesco-klassieker De Les, dat oorspronkelijk in De Parade zou staan maar nu in aangepaste vorm alsnog wordt gespeeld in een vlakkevloeropstelling (Hertog Jan Zaal). 
In de Hertog Jan Zaal is ook Strangelove te zienBij deze voorstelling van Kat op het Spek | Ko van den Bosch, Peter VandeMeulebroecke, Thijs Prein en Roelof Pothuis zit het publiek dicht op de huid van de acteurs in een intieme toneel-op-toneel-opstelling. 

In de Kameleon - in cafésfeer - speelt Altstad, de band rondom zangers Marcel Osterop en Frank van Kasteren. Op het programma staat muziek van hun nog te verschijnen tweede album Tweede Huid
Ook zijn er nieuwe, ingekorte versies van bestaande voorstellingen te zien: Between Us (2017) van The Ruggeds en Lo Lie Taa van Het Zuidelijk Toneel en Festival Cement. 

Het volledige programma van De Parade gaat door in het Parktheater is vanaf dinsdag in te zien. Kaarten zijn vanaf woensdag 29 juli vanaf 10.00 uur online verkrijgbaar via de website van Parktheater Eindhoven.

Veilig theaterbezoek
Het Parktheater zorgt ervoor dat een bezoek aan het theater veilig verloopt, zodat iedereen met een gerust hart het theater kan bezoeken. Zo zijn de maatregelen van RIVM, de Rijksoverheid en de Veiligheidsregio toegepast en wordt het protocol van de VSCD (brancheorganisatie van theaters) gehanteerd. Kaarten kunnen online, via de website, worden gekocht. Gasten krijgen voorafgaand aan de voorstelling extra informatie toegestuurd over de maatregelen.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!