Algemeen

En we krijgen er niet genoeg van.

 

Sleutelbosje in zijn handen, lekker sjaaltje om, brilletje erbij. Hiermee verandert de 26-jarige Pieter van Leijen in zijn typetje juf Ellen. Sinds drie maanden publiceert hij grappige sketches op Instagram en Tiktok die ongelofelijk viral gaan. Juf Ellen krijgt soms wel meer dan 89,2 k likes!

 

Waarom is iedereen nou helemaal fan van juf Ellen?

Dit kan een korte uitleg zijn, namelijk dat iedereen wel minstens 1 sketchs van Pieter herkent vanuit zijn of haar schooltijd. Juf Ellen die met haar lege broodtrommeltje de docentenkamer in komt, of een boze juf Ellen die zegt dat je stil moet zijn tijdens de film en anders naast haar moet komen zitten. Natuurlijk wordt juf Ellen ook wel eens verliefd op de knappe leraar van groep 6 en laat dit op haar eigen manier merken.

 

Maar bestaat juf Ellen nu ook echt?

Pieter geeft aan in groep 5 zelf een juf Ellen te hebben gehad, maar dit is niet degene die hij nadoet in zijn sketches. Pieter heeft er zelf een draai aangegeven door onder anderen een brilletje en een sjaaltje om te doen.

 

Succes

Dat het een groot succes is, is wel overduidelijk. Wie had gedacht dat Pieter door de lockdown zijn passie zou vinden door alleen iets meer op zijn telefoon te zitten naast zijn drukke baan. Bij elke nieuwe video stromen de reacties binnen met nieuwe ideeën die de kijkers willen zien. Juf Ellen bij een rapportbespreking, juf Ellen die jaloers is, noem het maar op!

 

Hoe Pieter zelf in deze heisa staat? Hij wil nog veel meer filmpjes blijven maken en hier in de toekomst misschien iets mee doen, zoals acteerwerk in bijvoorbeeld het theater.

 

Ik denk dat we nog veel meer van Pieter en juf Ellen gaan horen, check hem eens op Juf Ellen !


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!