Algemeen

Johan Vlemmix heeft Versaille van Eindhoven verkocht

Het bekende huis van Johan Vlemmix op de Anthony Fokkerweg dat ook bekend stond als het Versailles van Eindhoven is pas geleden verkocht aan een nieuwe eigenaar. Het huis dat een achtergrond vormde voor verschillende Nederlandse films en locatie was voor allerlei events kwam kort geleden weer terug op de markt.

De meeste Eindhovenaren wisten het huis van Johan wel te vinden, het stond niet alleen bekend om zijn excentrieke eigenaar maar ook om de grote collectie antiek en curiosa. Deze collectie wordt binnenkort geveild vanuit een grote kerk in Landhorst. Vlemmix kocht de kerk en omliggende grond voor 200.000 euro en zal vanuit daar zijn bijzondere verzameling veilen voor het grote publiek. 

De bekende villa kocht Johan in 2015 voor 950.000. Het huis heeft 1385 vierkante meter woonoppervlakte en bestond uit elf verschillende ruimtes waaronder een groot zwembad, een café en een luxe uitgevoerde living. Niet verwonderlijk dus, dat deze villa te zien is in verschillende films en videoclips. 

Ook gaat Johan verder met “zijn cafeetje” dat waarschijnlijk vanaf medio maart de deuren zal openen in Paleis Soestdijk 2 aan de Marconilaan in Eindhoven. Deze exacte replica van café Oud Woensel die eerst in de villa stond wordt in Paleis Soestdijk 2 helemaal opnieuw opgebouwd.  Johan Vlemmix heeft al meerdere horeca avonturen achter de rug waaronder het eerste onbemande café in Nederland. In deze zaak is het vooral belangrijk dat iedereen zich welkom voelt om gezellig een hapje en een drankje te komen doen. Sowieso leuk als je je altijd al hebt afgevraagd hoe het er nu eigenlijk van binnen uitziet!

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht