Algemeen

Jermain de Rozario kondigt verhuizing sterrenrestaurant De Rozario Helmond aan!

Chef Jermain de Rozario verhuist zijn sterrenrestaurant De Rozario per maart 2020 naar een andere locatie binnen Helmond. Het restaurant verhuist van de Steenweg naar de monumentale Villa Prinzen aan de Markt in Helmond, waar op dit moment nog restaurant Se7en gevestigd is. De nieuwe locatie biedt de 35-jarige ondernemer meer groeimogelijkheden.

Groeimogelijkheden

Na straks 4 jaar aan de Steenweg gevestigd te zijn, verhuist chef-eigenaar Jermain de Rozario zijn gelijknamige restaurant naar de 18e eeuwse Villa Prinzen aan de Markt 213 in Helmond, waarop dit moment restaurant Se7en nog is gevestigd.
Jermain de Rozario: “Het pand aan de Markt geeft me de mogelijkheid om verder door te groeien. De restaurantruimte en de keuken zijn groter, er is een terras, een binnentuin en er zijn parkeermogelijkheden voor de deur. Op de bovenverdieping is ruimte voor private dining en andere activiteiten.
Het huidige team verhuist mee en wordt uitgebreid. Met een grotere keukenbrigade wil ik verder gaan bouwen op gastronomisch gebied en mijn Aziatische keuken verder doortrekken. Ook service en beleving krijgen op de nieuwe locatie meer verdieping. Na een kleine opfrisbeurt zullen we in maart 2020 de deuren openen aan de Markt.”

 

Menu met het beste van 4 jaar De Rozario

In januari en februari 2020 wordt het tijdperk aan de Steenweg afgesloten met een menu waarin de beste gerechten van 4 jaar De Rozario. De precieze openingsdatum wordt de komende maanden bekendgemaakt, onder meer via social media.


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

* verplicht