Algemeen

Na het grote succes van de eerste editie van de zomer van 2022 zijn The Ruggeds dit jaar terug met het Jams & Gems festival!

Op 24 juni vindt het dagprogramma plaats op en rondom Ketelhuisplein op Strijp-S en is volledig gratis toegankelijk. Het podium zal worden betreden door artiesten zoals Anan Ya'ari, Y'skid, Rob Manga, Latanya Alberto, Jason Lemonth en The Ruggeds. Muzikanten, let op! Vanaf 16.00 uur krijg je de gelegenheid om deel te nemen aan een open jamsessie in De Huiskamer.

Daarnaast kun je een aandenken aan het festival veroveren op ode gemmarket door de merchandise of een item van een van de andere artiesten mee naar huis te nemen!

Op verschillende locaties kun je de hele dag genieten van live muziek, dans, gesproken woord, beeldende kunst, smakelijke snacks en verfrissende drankjes.

Tijdens het Jams & Gems Festival worden er ook verschillende feestjes georganiseerd. Let op: voor deze feestjes heb je een kaartje nodig. Op vrijdagavond kun je tussen 19.00 uur en 2.00 uur naar PLASMA x BALLROOM bij skatehal Area 51 gaan. Een ticket hiervoor kost 16 euro. Op zaterdag 24 juni kun je vanaf 22.30 uur tot in de late uurtjes feesten bij Connect The Odds. In skatehal Area 51 kun je genieten van livemuziek van onder andere Lucylove, Lamsi en FORTBEIGE. De toegangsprijs hiervoor bedraagt 21 euro.

Op zondag 25 juni wordt het festival afgesloten met World Breaking Classic in het Muziekgebouw. Tijdens deze danswedstrijd zullen (inter)nationale breakdancers strijden om de titel van 'beste breaking duo'. Voor slechts 23,50 euro kun je een kaartje kopen om dit spektakel bij te wonen.

Wil jij hier nou bij zijn? Ga naar de website van https://www.jamsandgems.nl/ 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!