Algemeen

It’s all about that Comedy Vibe!

Al een aantal jaar organiseert Comedy Vibe succesvolle Stand Up Comedy-evenementen, waarbij een kwalitatief goed comedy evenement voorop staan. Comedy Vibe organiseert haar eigen shows en is daarnaast ook in te huren voor programmeringen op andere locaties. Door middel van diversiteit en multiculturele aspecten wordt gestreefd naar een familiaire, gezellige sfeer waar iedereen zich in thuis voelt: dé Comedy Vibe!

Na een periode van maatregelen is het meer dan ooit tijd voor verandering, verbroedering en meer verrijking van de samenleving in en rondom Eindhoven. De urgentie van samen lachen en gieren is groter dan ooit. Om het jaar 2021 met goede vibes af te sluiten staan er een aantal toffe shows op de planning op onze vaste locaties in het Parktheater Eindhoven, Perron-3 in Rosmalen en Theater De Schalm in Veldhoven. Ook een nieuwe samenwerking met Boom Chicago in Amsterdam leidt ertoe dat we ons aanbod aan unieke Comedy Shows hebben kunnen uitbreiden.

Één van de unieke Comedy Shows die op de planning staat is de Srefidensi Vibe in Parktheater Eindhoven. Deze zal plaatsvinden op vrijdag 26 november en staat volledig in het teken van het vieren van de Surinaamse onafhankelijkheid. Namen zoals Jörgen Raymann, Jeffrey Spallburg, Steven Brunswijk, Murth Mossel en vele andere zullen deze avond op het podium verschijnen. De show is zowel Surinaams als Nederlands gesproken. Op dit event staat de verbinding tussen de surinamers en iedereen die affiniteit heeft met Suriname centraal, er is stand up comedy, heerlijke eetkraampjes, en na afloop wordt er lekker gedanst.

Als het gaat om internationale Stand Up Comedy, streeft Comedy Vibe ernaar om Eindhoven hier nog meer in te betrekken. Grote namen in de comedy wereld komen al naar steden als Amsterdam en Rotterdam. Om Eindhoven aan de lijst van Stand Up Comedy locaties op niveau toe te kunnen voegen, heeft Comedy Vibe een top event neergezet in Parktheater Eindhoven met comedians als Godfrey, Nabil Abdul Rashid, Kane Brown en vele andere. Dit zetten wij voort, door op zaterdag 11 december de hilarische, Elena Gabrielle en Will-E te verwelkomen in Theater De Schalm in Veldhoven. Ook deze editie kan je alles verwachten!

Een samenwerking tussen Comedy Vibe en Digital Agency JaxX, een marketingbureau in Eindhoven, heeft ertoe geleidt dat wij online meer aanwezig zijn dan ooit. Interessante comedy weetjes, aankondigingen van de meest spectaculaire line-ups en impressies van onze shows: op de Instagrampagina van Comedy Vibe zie je het allemaal!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!