Algemeen

Iris Hond en Nielson in 2020 naar Muziekgebouw Eindhoven

Nu wij Jeangu Macrooy’s ‘Horizen’-concert achter de rug hebben, is het de beurt van niemand minder dan Iris Hond en Nielson om in het Eindhovense spotlights te staan. Deze talentvolle artiesten staan op bühne van Muziekgebouw Eindhoven. In November 2020 treden zij op in dit Eindhovense concertgebouw.  

 

Iris Hond brengt jouw Home

Naar aanleiding van haar succesvolle voorjaarstour, houdt de Nederlandse pianiste op woensdag 18 november 2020 een voorstelling genaamd Home. In de optreden zet Iris de onderwerpen ‘thuis’ en ‘geborgenheid’ centraal. Ontroeren, je aan het denken zetten en inspireren; het wordt een onvergetelijke avond. De show start om 19:30 uur. 

 

De nieuwe sound van Nielson

♬Het is ijskoud…en de woorden dreunen mijn gedachten. Deze artiest heeft zoals Iris Hond geen introductie nodig. De Nederlandse singer-songwriter neemt de concertgangers mee naar zijn persoonlijke reis. Vrijdag 20 november 2020 om 19:00 uur staat Nielson te schitteren met zijn band op het podium in lichtstad Eindhoven. Nog geen genoeg gekregen van zijn hits? Geen zorgen. Om 22:00 uur op dezelfde dag geeft hij nog een show!  

 

Datums van deze bovenstaande voorstellingen kunnen verplaatst worden of zelfs afgelast. Hou het nieuws op de website van Muziekgebouw Eindhoven goed in de gaten.  

 

bron: Muziekgebouw Eindhoven, Iris Hond, Nielson


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!