Algemeen

Indoor shoppen in Eindhoven

 

Een lekker middagje shoppen is natuurlijk heerlijk, maar wanneer er regen met bakken uit de lucht valt is het lachen je zo vergaan. Daarom is het harstikke fijn dat er in Eindhoven veel overdekte winkelcentrums zijn zodat je ook in de winter lekker kunt blijven shoppen. 

 

Urban Shopper

Urban Shopper is een uniek winkelcentrum op Strijp-S, het winkelcentrum bestaat uit 20 winkels en is gevestigd in een voormalige fabriekshal van Phillips. Je kunt hier super veel leuke exclusieve items scoren van de hipste kleding, gaafste meubels, de meest inspirerende boeken, de schattigste baby musthaves tot de leukste schoenen, de sfeervolste verlichting en de mooiste accessoires. Eigenlijk zit er dus voor iedereen wel wat bij! 

https://www.urbanshopper.nl/

 

WoensXL

Dit is een toch wat groter winkelcentrum dan de Urban Shopper. In Winkelcentrum WoensXL vind je verschillende lunchplekjes en super leuke kledingwinkels. Ook vind je er een supermarkt, in het totaal telt het centrum 140 winkels. Ook worden er in het winkelcentrum verschillende evenementen georganiseerd. Ook tijdens de feestdagen, zo zijn er bijvoorbeeld op 17,18,19,23,24 en 26 December verschillende kerstactiviteiten in het winkelcentrum. 

https://www.woensxl.nl/nieuws-activiteiten-evenementen/

 

Heuvel Eindhoven

Dit is denk ik de bekendste van de lijst, en dit heeft misschien ook te maken met het feit dat dit winkelcentrum midden in hartje Eindhoven ligt. Het is dan ook het grootste overdekte winkelcentrum van de stad, en je vind hier zowat alles waar je naar op zoek bent. In het winkelcentrum zitten verschillende fashion winkels, maar ook speelgoedwinkels, sportwinkels restaurants en zelfs een casino! Ben jij dus lekker een dagje aan het shoppen in Eindhoven? Sla de Heuvel dan zeker niet over!

https://www.heuveleindhoven.nl/

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!