Algemeen

We kennen ze allemaal wel, ijsbeelden! Je zult ze vast vaak tegen zijn gekomen op social media of in het echt, maar hoe maak je nou zoiets moois van ijs? Bij een workshop ijssculpturen kunnen jij en jouw vrienden, collega’s of familie leren hoe je ijsbeelden maakt. 

 

IJs sculpturen modelleren is creatief, fun, hilarisch en super goed voor teambuilding. De workshop is binnen, buiten, in de stad of bij jou op locatie uit te voeren. Geen locatie? Geen probleem, laat je inspireren door het ijs sculpt team op een andere locatie. Met een landelijk netwerk kunnen zij een mooie locatie voor je regelen voor de leukste workshops. 

 

De workshop wordt al jarenlang begeleid door de leukste en meest enthousiaste ijskunstenaars. Materiaal wordt geregeld door het team zelf. De workshop duurt in totaal 1 tot 2 uur, als eerste wordt er in fase 1 een 3D bedacht, hierbij mag je je leukste fantasieën en creatiefste gedachtes gebruiken. Bij fase 2 ga je met een ijsblok aan de slag, en in fase 3 word je ontwerp verfraaid en komt het beeld echt tot leven. 

 

Wil jij ook zo’n unieke ervaring mee maken samen met de leukste personen uit je omgeving? Schrijf je vooral in! 


https://eindhoven-bedrijfsuitje.nl/winteruitjes/ijssculpturen/


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!