Algemeen

Iedereen welkom bij festivals op Landgoed De Grote Beek

Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGzE) heeft haar prachtige groene landgoed al vele jaren opgesteld voor publiek om er te wandelen of te fietsen. Het bezoeken van verschillende festivals zijn weer momenten om er van te genieten en tegelijk de integratie van mensen met een afstand tot de samenleving te helpen bevorderen. Naast de festivals die er georganiseerd worden is er altijd van alles te beleven op Landgoed De Grote Beek. Wees welkom!

Grote Beek Pop
Op zondag 7 augustus vanaf 11.30 uur vindt de 10e editie plaats van muziekfestival Grote Beek Pop. Grote Beek Pop is het gezelligste gratis en alcoholvrije festival van Nederland! Jaarlijks treden er legendarische bands op en iedereen is van harte welkom om hiervan te genieten en mee te swingen. Het festival wordt georganiseerd door cliënten, vrijwilligers en medewerkers van GGzE voor cliënten, omwonenden en andere muziekliefhebbers.

Dit jaar zijn er weer gave bands die optreden op Grote Beek Pop zoals Wild Romance, Toontje Lager, Vendetta Drive, Handkerchief en meer!

Op het festival krijgt ook talent vanuit GGzE traditiegetrouw ruim baan op het kleinere podium, zoals De Kleine Beek Band, net als het festival zelf ooit ontstaan vanuit muzikale cliënten en medewerkers.

Vanstreek Festival
Op zondag 4 september tussen 11.00 en 16.00 uur vindt de 5e editie van het Vanstreek Festival plaats. Een gratis en alcoholvrij festival gericht op gezinnen met kinderen. Het terrein rondom Boerderij de Haen, De Paardenhoeve en Caffeine Dealers wordt weer omgetoverd tot festivalterrein en onder het thema 'wat een beestenbende' hopen we weer veel bezoekers te mogen ontvangen. Er worden vele leuke activiteiten verzorgd voor de kinderen. Van knuffelen met dieren, knutselen, geschminkt worden, springen op het springkussen, klimmen in de klimtoren tot een tour over het landgoed en nog veel meer! Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een heerlijk hapje en drankje. Iedereen is van harte welkom op het Vanstreek Festival!

Toegang is gratis, parkeren op het terrein is mogelijk maar kom lekker op de fiets of te voet.

Volg beide festivals op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven of kijk op grotebeekpop.nl / ggze.nl/vanstreek

Landgoed De Grote Beek
Dr. Poletlaan 39
5626 NC Eindhoven


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!