Algemeen

HOLLYWOOD SCHOENONTWERPSTER & ENTREPRENEUR ZEYNEP DAG START TALENTPROGRAMMA VOOR DE JEUGD!

BFA, de academy van schoenontwerpster en ondernemer Zeynep Dag gaat samenwerken met drie scholen uit Eindhoven aan een bijzonder project.

 
Het Huygenslyceum, Vakcollege, SintLucas zijn de drie scholen waarmee BFA gaat samenwerken aan een talenontwikkelingsproject voor leerlingen tussen de 12 - 17 jaar.
Gedurende 15 weken zullen 17 leerlingen van de drie scholen hun talenten leren ontdekken aan de hand van een programma dat is opgesteld door Zeynep Dag.
Het project is mede dankzij de steun van Cultuur Eindhoven tot stand gekomen.
 
ZEYNEP'S VERHAAL
"Ik ben succesvol geworden, omdat ik mijn talent heb ontdekt: namelijk schoenen ontwerpen, hierdoor ben ik heel ver gekomen in het leven. Tevens doe ik iets in het leven waar ik ontzettend gelukkig van word. Dit zijn twee belangrijke aspecten voor de samenleving." zijn de woorden die Zeynep Dag gebruikt over het project.
 
Leerlingen opleiden die hun talenten kunnen ontdekken en dit verder kunnen ontwikkelen. Dat heeft Nederland nodig. 
 
Een ander aspect is gelukkig zijn. Beide aspecten vormen een cruciaal onderdeel van het programma.
"De drie scholen waren meteen zo ontzettend enthousiast en bevlogen en dit heeft ervoor gezorgd dat we het project stevig met z’n allen hebben kunnen neerzetten.
Deze scholen kijken niet alleen naar de leerlingen, maar zien ook dat we talenten moeten opleiden. Dit maakt deze drie scholen extra bijzonder." aldus Zeynep Dag.
 
 
De leerlingen die meedoen aan het project zullen de eerste zaadjes plantjes voor andere leerlingen. BFA heeft namelijk de ambitie om het project verder nationaal op de kaart te zetten.
De drie scholen gaan de komende tijd met elkaar verder zitten om te kijken hoe ze het programma verder kunnen verduurzamen om het uiteindelijk te kunnen opnemen in het curriculum.
 
Voor meer informatie of vragen mail naar: info@businessfashionacademy.nl

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!