Algemeen

Hoera! Zilch Eindhoven bestaat 1 jaar.

Op 28 september 2020 is het alweer een jaar geleden dat Zilch haar deuren opende op de gezellige Kleine Berg. De kleding van ZILCH wordt gekenmerkt door de uitstekende pasvorm, vrolijke kleuren en opvallende prints. Daarnaast biedt ZILCH klassieke modellen in rustige tinten en fijne basics van natuurlijke materialen zoals linnen, wol, bamboe, katoen en viscose. Goede kwaliteit tegen betaalbare prijs. Naast Eindhoven heeft ZILCH brand stores in de Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Den Haag, Nijmegen, Apeldoorn, Gent en Alkmaar.

 

Wat ik heb ervaren is dat ZILCH heel welkom is in Eindhoven. Veel mensen kennen het merk en komen trouw terug. Er is echt al sprake van een vaste klantenkring, niet alleen uit Eindhoven maar zeker ook uit de omgeving St Michielsgestel en Tilburg. Andere klanten ontdekken ons net, wat aangeeft dat er nog mooie kansen liggen om ons bereik alleen nog maar groter te maken!’ aldus de shopmanager van Zilch Eindhoven, Mariska van Zoeren.

 

Op 25,26 en 27 september zal het 1-jarig jubileum van Zilch gevierd worden met een glaasje prosecco en ontvang je zolang de voorraad strekt, een leuke goodiebag bij je aankoop. Er is immers veel te vieren!

 

Volg Zilch Eindhoven via www.facebook.com/zilch-eindhoven


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!