Algemeen

 

Het was gisteren 1 December, en dat betekent dat we officieel in de laatste maand van het jaar zitten December is voor iedereen een vrij stressvolle maand. Alle Feestdagen zitten in deze maand gepropt en dan denk je alles gehad te hebben maar is het ook nog eens nieuwjaar aan het einde van deze maand! Dus Hoe overleef je nou December?

 

Begin op tijd met je inkopen.

Bij elke winkel waar je binnen stapt moet je zorgen dat je rond kijkt voor potentiële kadootjes voor de feestdagen. Ook als je online shopt kun je er maar beter voor zorgen dat je je winkelmandje niet alleen voor jezelf vult. Dit voorkomt super veel stress en wanneer je wacht tot het laatste moment is er een grote kans dat alles is uitverkocht.

 

Sporten 

Probeer ook het sporten in de maand December bij te houden, niet alleen omdat je op deze manier fit blijft en de calorieën van de feestdagen de baas bent maar ook omdat het zorgt voor rust. Zo heb je even een momentje voor jezelf en blijf je toch fit voor de rest van de maand. En niet te vergeten zo maak je ook extra ruimte voor het tweede kerstdiner! 

 

Geniet!

Probeer ondanks de drukte van december toch ook te genieten van deze maand! December staat bekend om de feestdagen en de feestdagen staan bekend om gezelligheid met vrienden en familie. Neem het er dan ook van en maak er een gezellige maand van, want uiteindelijk draait december toch allemaal om gezellig samenzijn! 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!