Hoe is het met

Hoe is het met Suzanne van den Bogaard, Schakenraad advocaten?

Elk bedrijf heeft te maken met de gevolgen van de Corona crisis. Een aantal van onze relaties geeft zijn/haar visie op het heden en de toekomst. Elke dinsdag een nieuw interview. Dit interview is met mr. Suzanne van den Bogaard, Schakenraad advocaten.

Welke impact heeft corona op het werk dat jullie advocatenkantoor doet?

Corona heeft inderdaad ook impact op ons werk. Naast het feit dat we zien dat er minder verkeersongevallen, minder arbeidsongevallen en minder medische fouten plaatsvinden en we dus minder nieuwe letselschadezaken zien binnenkomen missen we het contact met onze cliënten en collega's enorm!

Welke veranderingen door Corona hebben jullie als positief ervaren?

Zoals waarschijnlijk iedere kantoororganisatie heeft ervaren is het toch best mogelijk om thuis te werken en dat heeft natuurlijk ook voordelen, zoals het wegvallen van reistijd en het slim indelen van je werktijd. Maar eerlijk gezegd weegt dat absoluut niet op tegen het gemis aan het samen kunnen sparren over zaken op kantoor, dat is telefonisch of via videobellen toch anders.

Wat wil je persoonlijk als eerste weer gaan doen wanneer alles weer ‘open’ gaat?”

Ik voorspel een echte 'summer of love' als we (eind) deze zomer weer wat meer mogen met zijn allen. Ik ga in ieder geval weer lekker uit eten, op stap en naar concerten! En als moeder van twee kleine kinderen snak ik ernaar om weer leuke dingen met ze te gaan doen, want die kleintjes zijn inmiddels ook wel uitgekeken op de speeltuintjes in de buurt...

Wat is je leukste persoonlijke herinnering aan 2020?

Dat is dan denk ik toch de diepere band die je opbouwt met je gezin wanneer je zo op elkaar bent aangewezen. En dat we prachtig weer hebben gehad deze zomer, zodat we in ieder geval onze dagen buiten hebben kunnen doorbrengen.

Tot slot: welke boodschap wil je persoonlijk meegeven?

Laten we met geduld, respect naar elkaar en positiviteit de toekomst inkijken!

 

www.schakenraad.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!