Hoe is het met

Hoe is het met Nathalie? (KIP040)

Elk bedrijf heeft te maken met de gevolgen van de Corona crisis. Een aantal van onze relaties geeft zijn/haar visie op het heden en de toekomst. Elke week een nieuw interview. Dit keer met Nathalie van de Ven, eigenaresse van KIP040.

Welke impact heeft corona op jouw bedrijf KIP040?

Net als alle andere horecazaken zijn we het afgelopen jaar, op een aantal maanden na, gesloten geweest voor gasten en alleen open voor afhaal en Thuisbezorgd. Aangezien mijn restaurant nog niet zo lang bestaat, kan ik nauwelijks aanspraak doen maken op de steunpakketten. Dat houdt in dat de wereld (beter gezegd: het banksaldo) er anders uitziet dan ik voor ogen had toen ik met KIP040 startte. De impact is dus aanzienlijk.

Welke veranderingen door Corona heb je als positief ervaren?

Ik heb gemerkt dat er altijd mensen zijn die voor je klaar staan, je willen helpen, je omzet gunnen en dus net even wat vaker eten bestellen of afhalen. Daar word ik dan weer helemaal blij van.

Wat wil je persoonlijk als eerste weer gaan doen wanneer alles weer ‘open’ gaat?

Inmiddels ben ik met heel veel energie nieuwe recepten en gerechten aan het uitproberen. Wat inhoudt dat er een nieuwe kaart komt, waarbij de “hardlopers kip” uiteraard blijven. Op dit moment wordt ook het restaurant gerestyled, het wordt super vet. Een nieuwe naam kan dan natuurlijk niet achterblijven. Ik heb ontzettend veel zin om, als alles klaar is, weer lekker voor mijn gasten te kunnen koken en hen te ontvangen bij ‘Vensz’!

Wat is je leukste persoonlijke herinnering aan 2020?

Doordat we beperkt waren in onze reizen en aangewezen waren op Nederland, ben ik op plaatsen geweest waar ik anders nooit zou komen. Nederland heeft zoveel te bieden en ik ben blij dat ik daar nu meer van gezien heb. Daar putte ik ook de energie en inspiratie uit om na te denken over nieuwe gerechten en vandaar dat de kaart uitgebreid wordt met vlees, vis en vegetarische gerechten van de barbeque. 

Tot slot: welke boodschap wil je persoonlijk meegeven?

Als het afgelopen jaar ons iets heeft geleerd, dan is dat het belang van een goede gezondheid. Een gezonde leefstijl hoort daarbij. Ik probeer mijn steentje daaraan bij te dragen door het bereiden van verse en gezonde producten. Zo hoop ik mijn klanten ook een zetje te geven in de richting van een betere levensstijl, want gezondheid is uiteindelijk toch het enige wat echt telt.

www.kip040.nl

tel. 040 298 4000


Reacties

Licht op (stichting) Dwaalhaas >  wwe.EindhovenArt.nl

nooit 1 cent subsidie aangevraagd en ondaks dat nog steeds nonprofit en zoveel mogelijk geatis 

Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!