Hoe is het met

Hoe is het met Lianne van den Boogaard, Directeur WTC/e

Elk bedrijf heeft te maken met de gevolgen van de Corona crisis. Een aantal van onze relaties geeft zijn/haar visie op het heden en de toekomst. Elke week een nieuw interview. Dit interview is met Lianne van den Boogaard (Directeur World Trade Center Eindhoven)

Welke impact heeft corona op het werk dat je doet?

De World Trade Center Eindhoven evenementen konden ineens niet meer doorgaan, leden konden elkaar niet meer ontmoeten. Het werden ineens digitale events. We pasten direct de uitvoering aan en via livestream & videocalls deelden we ondernemersvoorbeelden en –ervaringen en gingen de regio rond met de “Opkikkeractie”.  De digitalisering ontwikkelde zich snel.

 

Welke veranderingen door Corona heb je als positief ervaren?

Dat mensen meer oog hebben voor elkaar, de bewustwording voor de “normale gang van zaken” nam toe, succes was ineens niet meer vanzelfsprekend, maar door te kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden komen nieuwe kansen voorbij, een crisis is ook een nieuw begin.

 

Wat wil je persoonlijk als eerste weer gaan doen wanneer alles weer ‘open’ gaat?”

Mensen samenbrengen want dan ontstaat er een heel bijzondere dynamiek waardoor nieuwe ideeën als vanzelfsprekend ontstaan, mensen ervaringen en kennis laten uitwisselen zodat ze door gezelligheid en saamhorigheid elkaar stimuleren.

 

Wat is je leukste persoonlijke herinnering aan 2020?

Een mooie lange zomer met een vakantie in het Zillertal. Heerlijk uitgewaaid en in de bergen gewandeld.

De MKB-deal voor de gemeente Eindhoven uitgewerkt met de partners. Op verschillende aandachtsgebieden gaan ondernemers ervaringen delen en specialisten helpen het MKB om samen op weg te gaan naar groei voor jouw bedrijf!

 

Tot slot: welke boodschap wil je persoonlijk meegeven?

Zoek in een moeilijke situatie de mogelijkheden op want niets doen is geen optie! Gooi het roer om en pak de kansen die voorbijkomen!  

www.wtce.nl


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!