Hoe is het met

Hoe is het met Jean-Paul van den Tillaar? (Voorzitter van de ondernemersvereniging in Citycentrum Veldhoven)

Elk bedrijf heeft te maken met de gevolgen van de Corona crisis. Een aantal van onze relaties geeft zijn/haar visie op het heden en de toekomst. Elke week een nieuw interview. Dit interview is met Jean-Paul van den Tillaar (Voorzitter van de  ondernemersvereniging in Citycentrum Veldhoven)

Welke impact heeft corona op de activiteiten in het Citycentrum?  

 

Uiteraard een enorme impact. Eigenlijk hebben we sinds maart 2020 geen activiteiten of evenementen meer gehad in het Citycentrum, terwijl dat er voor Corona iedere maand verschillende activiteiten of evenementen plaatsvonden. We gaan de komende maanden wel wat alternatieve activiteiten organiseren, zoals een online modeshow en een alternatieve Oranjemarkt. Zo blijven we toch in beeld bij onze klanten. Uiteraard alles coronaproof en veilig, net zoals alle winkels in het Citycentrum hun klanten ontvangen op een veilige en verantwoorde manier.

 

Welke veranderingen door Corona heb je als positief ervaren?

Positief? Ik ben een positief mens, maar positief gaat niet echt samen met Corona. 

Enige wat wellicht een positief gevolg is dat men meer nadenkt over waar men iets koopt. We proberen onze klanten en bezoekers ook te bewegen tot het zoveel mogelijk Lokaal kopen. Daarmee houden we ook na corona een levendig en gevuld centrum met gezellige winkels en horeca. 

 

Wat wil je persoonlijk als eerste weer gaan doen wanneer alles weer ‘open’ gaat?

Op een terrasje, bijvoorbeeld bij Ludiek of d'n Burgemister in de zon een heerlijk biertje drinken en een hapje eten. 

 

Wat is je leukste persoonlijke herinnering aan 2020?

Het leukste of eigenlijk het meest trots ben ik op het feit dat we na jaren eindelijk de eerste 2 uur GRATIS parkeren hebben kunnen realiseren in het Citycentrum.

Een lang gekoesterde wens van bezoekers en ondernemers wat we door een mooie samenwerking hebben kunnen verwezenlijken. 

Helaas hebben we er nog maar kort van kunnen profiteren, maar als de winkels weer normaal open mogen zonder vooraf een afspraak te maken, dan worden de klanten gastvrij ontvangen zonder dat ze moeten betalen voor een parkeerplekje. 

 

Tot slot: welke boodschap wil je persoonlijk meegeven?

Nog even volhouden en dan kunnen we hopelijk snel weer normaal winkelen, lekker op een terrasje zitten, naar de sportschool of op vakantie gaan. 

 

En voor iedereen, Koop zoveel mogelijk lokaal in Veldhoven, dan behouden we de winkels en horeca en alle evenementen en activiteiten die veelal worden georganiseerd en gesponsord door de lokale middenstand

 

 

w. citycentrum.nl

 

e. info@citycentrum.nl

 


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!