Hoe is het met

Hoe is het met Antonio Gutierrez RubioRensink, Una Paloma Blanca?

Elk bedrijf heeft te maken met de gevolgen van de Corona crisis. Een aantal van onze relaties geeft zijn/haar visie op het heden en de toekomst. Deze keer: Antonio Gutierrez RubioRensink (Una Paloma Blanca)

Welke impact heeft corona op het werk dat Una Paloma Blanca doet?

Het beeld dat je bij Una Paloma Blanca krijgt is een leuke talenschool waar je graag heen wilt om op een leuke en snelle manier een taal te leren, te socialiseren en nieuwe mogelijkheden voor jezelf te ontdekken. Jammer genoeg heeft Covid-19 ervoor gezorgd dat het socialiseren met elkaar ‘één op één’, in een groep of elkaar op een evenement zien bijna niet meer mogelijk is. Gelukkig is online lesgeven niets nieuws voor Una Paloma Blanca, we hebben namelijk altijd al online lesgegeven. Hierbij moet wel gezegd worden dat dit voornamelijk voor onze zakelijke klanten was. Aan het begin van de corona gaf het online lesgeven natuurlijk wat kopzorgen, maar nadat alle leraren getraind waren met de Fast Speed training stond iedereen weer sterk in z’n schoenen voor deze nieuwe start

Welke veranderingen door Corona hebben jullie als positief ervaren?

Het hart van Una Paloma Blanca is altijd al groot geweest en het team heeft in deze tijd niet alleen laten zien dat ze klaar staan voor elkaar, maar ook dat we samen sterk staan en alles aan kunnen. Zo heeft iedereen zijn steentje bijgedragen om de topkwaliteit van de lessen van Una Paloma Blanca intact te houden en zelfs te verbeteren.Naast het versterken van de teamspirit heeft corona een laatste duwtje gegeven om onze twee nieuwe boeken af te maken en te publiceren. Dit mooie project waren we al begonnen voor de corona begon. De zelfgeschreven Una Paloma Blanca methodes ‘Let’s get Dutch 2’ en ‘Encompass: A journey into English 2’, zijn nu uitgebracht en op niveau A2! Twee geweldige en liefdevolle ervaringen waar we met zijn allen trots op mogen zijn.

Wat wil je persoonlijk als eerste weer gaan doen wanneer alles weer ‘open’ gaat?”

Voor de corona was het een van de gewoonste dingen op aarde om de mensen waar ik om geef een knuffel te geven. Misschien klinkt het gek, maar als alles weer open gaat is dat echt het eerste wat ik ga doen, mijn geliefden een grote en stevige knuffel geven.

Maar wat betreft onze school is de eerste stap het opengooien van onze deuren en onze magische evenementen terughalen. Zo kunnen alle studenten die op het puntje van hun stoel zitten weer de ultieme Una Paloma Blanca ervaring beleven en eindelijk weer naar onze scholen in Rotterdam en Eindhoven.

Ook zullen we hopelijk binnenkort het nieuwe platform ‘UPB braintraining & My UPB for students’ lanceren. Een platform waar studenten kunnen blijven oefenen, kijken wie de leraren zijn, hun vordering kunnen bekijken en ze materiaal kunnen vinden. Met behulp van deze platformen zal het contact tussen leraar en student nog beter worden.

Wat is je leukste persoonlijke herinnering aan 2020?

Eerlijk gezegd heb ik geen enkele negatieve herinnering aan 2020, natuurlijk kwam het Corona virus uit een onverwachte hoek, maar iedereen heeft zich kunnen aanpassen en de positieve kanten ervan kunnen ontdekken. Met dit super team om mij heen voel ik mij een geluksvogel en de geliefdste persoon op aarde. De leukste herinnering is dan ook dat het team van Una Paloma Blanca hun kracht samen heeft gebundeld om door te kunnen gaan en ons team daardoor nog hechter is geworden. 

Tot slot: welke boodschap wil je persoonlijk meegeven?

De boodschap die ik wil geven is: Geef niet op, aan het eind van elke tunnel is er licht. Dit is een moment waarop de mensheid geschiedenis schrijft en waar we later met z’n allen hard om kunnen lachen. Zorg ervoor dat je jezelf kunt blijven vermaken en houd de positieve spirit intact!


Uw reactie
AGENDA

Activiteit doorgeven? Klik hier.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief!